Σα. Ιούλ 13th, 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου .

Ο 71χρονος καλλιτέχνης νοσηλεύεται διασωληνωμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΥΓΕΊΑ τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που εμφάνισε. Ωστόσο, η υγεία του είναι πολύ επιβαρυμενη τόσο από προβλήματα του αναπνευστικού όσο και του καρδιαγγειακου συστήματος που είχε στο παρελθόν.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο επί τρεις συνεχόμενους μήνες.

Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Η Έλενα Μαστραγγέλη, σύντροφος του παρουσιαστή μετέφερε νωρίτερα, τα νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Έλενα Μαστραγγέλη είπε:

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση» και συμπλήρωσε πως η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος, η ίδια υπογράμμισε ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί «αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί».