Σα. Δεκ 9th, 2023

Απίστευτη ταλαιπωρία για 70χρονη: Έμεινε σφηνωμένη στην μπανιέρα επί τέσσερις ημέρες

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απίστευτη ταλαιπωρία για 70χρονη γυναίκα στον Βόλο, που έμεινε σφηνωμένη στην μπανιέρα του σπιτιού της για τέσσερις ημέρες. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Το θρίλερ για την 70χρονη ξεκίνησε, όταν ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο την περασμένη Δευτέρα και γλιστρώντας έπεσε μέσα στην μπανιέρα. Εκεί ακινητοποιήθηκε για τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Την γυναίκα βρήκε η ανιψιά της, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες την απεγκλώβισαν από την μπανιέρα.

Ευτυχώς, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν είχε τραυματιστεί, αλλά η ταλαιπωρία της ήταν απίστευτη αφού επί τέσσερις ημέρες παρέμενε στην ίδια θέση, ακινητοποιημένη, χωρίς νερό και τροφή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει και να ζητήσει βοήθεια.

Το δράμα της 70χρονης γυναίκας, που ζει μόνη της σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στο Βόλο, είχε αίσιο τέλος, χάρη στο ενδιαφέρον της ανιψιάς της, η οποία την αναζήτησε τηλεφωνικά αλλά δεν απάντησε.

Στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι της θείας της και την βρήκε στο μπάνιο.

Η 70χρονη γυναίκα ήταν σε κατάσταση απόγνωσης, εμφανώς ταλαιπωρημένη, αλλά δεν ήθελε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Έτσι μετά τον απεγκλωβισμό της οι διασώστες του ΕΚΑΒ αποχώρησαν και η γυναίκα ξεκουράζεται και δέχεται την φροντίδα του συγγενικού της προσώπου.