Πε. Απρ 18th, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι στην Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΤΩΡΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι στην Κόρινθο.

Επί ποδός είναι αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική δύναμη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εισέβαλε υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι γνωστών δικηγόρων στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και πρόκειται για αλλοδαπό.

Το χρονικό της κινηματογραφικής ληστείας:

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ζευγάρι δικηγόρων στην πόλη της Κορίνθου, όταν ληστής εισέβαλε στο σπίτι τους βγάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας. Συγκεκριμένα, ο δράστης κατάφερε να μπει στο σπίτι που αποτελούσε το στόχο του. Εκεί, υπό την απειλή μαχαιριού, ξύπνησε και απείλησε τους ιδιοκτήτες της κατοικίας.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός με τους δύο δικηγόρους να προσπαθούν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Ωστόσο, ο άνδρας ήταν αδίστακτος. Κατάφερε να εντοπίσει και να αποσπάσει χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα σημαντικής αξίας αντικείμενα. Άμεσα τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία η οποία κι έφτασε στο σημείο, λεπτά αργότερα, χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη. Ο ληστής παραμένει, μέχρι αυτή την ώρα, ασύλληπτος.

Αναστασία Στεφανή