Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Απόπειρα δολοφονίας στην Γλυφάδα – Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη από την  Αστυνομία στην Γλυφάδα, ύστερα από απόπειρα δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του  Ολυμπιακού  Ντάρκο  Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του επί της οδού Ελπίδος στην Γλυφάδα.

Άγνωστος δράστης που επέβαινε μόνος του σε αυτοκίνητο μάρκας “Smart” και φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι στον αθλητή έξω από το σπίτι του, μόλις τον είδε, βγήκε έξω τον πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον του.

Ενστικτωδώς ο αθλητής μόλις είδε το όπλο να τον σημαδεύει έκανε βουτιά στο έδαφος και γλίτωσε την σφαίρα, ενώ χτύπησε ελαφρά το γόνατό του στο έδαφος.

Πυροβολισμοί εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα
Πυροβολισμοί εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα  EUROKINISSI

Ο δράστης αμέσως μετά μπήκε στο “Smart” και διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ λίγο μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο και παραδομένο στις φλόγες ένα αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας στον περιφερειακό του παλιού αεροδρομίου και συγκεκριμένα επί της οδού Περγάμου στη Γλυφάδα, με τους αστυνομικούς να είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για το όχημα διαφυγής του δράστη, τον οποίον ενδεχομένως ανέμενε στο σημείο συνεργός του και διέφυγαν εκ νέου από το σημείο με άγνωστο μέσο.

Μέσα στο απανθρακωμένο όχημα βρέθηκε επίσης λιωμένο ένα πιστόλι, το οποίο εκτιμάται πως είναι το όπλο της επίθεσης.

Πυροβολισμοί εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακόυ Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα. Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2019. (EUROKINISSI)
Πυροβολισμοί εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακόυ Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα. Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2019. (EUROKINISSI)  EUROKINISSI

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λαμβάνονται καταθέσεις από τον πρώην αθλητή που συνεργάζεται ξανά με τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο και το περιβάλλον του, στην προσπάθεια να διαπιστωθούν τα κίνητρα της μαφιόζικου τύπου επίθεσης.

Πηγή: news247.gr