Δε. Ιαν 30th, 2023

Απόστολος Παπαφωτίου: θλιβερή εικόνα του Αντιπεριφερειάρχη (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή με πρωτεργάτη τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη και συγγραφέα για τον Αρχαίο Δίολκο Δρ. Απόστολο Παπαφωτίου, είχε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση μιας δύσκολης, επίπονης και χρονοβόρας διαδικασίας ώστε το έργο «Προστασία-Αποκατάσταση και Ανάδειξη του Αρχαίου Διόλκου» να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.
Kαι όπως λέει, το γνωστό σε όλους μας, ρητό «Μια εικόνα….Χίλιες λέξεις».
Η θλιβερή εικόνα του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ. Γκιολή πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ1, απέδειξε την πλήρη άγνοια του για το συγκεκριμένο έργο. Η εικόνα… του κ. Γκιολή να διαβάζει από κείμενο το ιστορικό του Αρχαίου Διόλκου ήταν απολύτως προσβλητική για την Κορινθία και τη σημαντικότητα του εμβληματικού αυτού μνημείου.
Η εικόνα… χορταριασμένων βράχων από τα τμήματα της παλαιάς διαδρομής του Αρχαίου Διόλκου που προβλήθηκε από την κάμερα της ΕΡΤ1 και έκανε το γύρο της Ελλάδας είναι απολύτως δυσφημιστική για τον πολιτιστικό πλούτο της Κορινθίας.
Το γεγονός ότι ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεν είπε ούτε λέξη για το σημαντικό έργο Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Αρχαίου Διόλκου, για το οποίο ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες δημοπράτησης του, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σηματοδοτεί ότι ούτε γνωρίζει τι πρόκειται να κατασκευαστεί εκεί, ούτε και φυσικά ενδιαφέρθηκε να μάθει!!!


Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr