Δε. Ιούν 17th, 2024

Αυτή είναι oι 9 υποψήφιοι από την Κορινθία για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώθηκαν οι τελικές υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου τα ονόματα των υποψηφίων, σε αλφαβητική σειρά, είναι οι υποψήφιοι της Κορινθίας:

 1) ΔΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΟΓΚΑ ΘΕΟΠΟΥΛΑ (ΠΟΛΎ)

 2) ΔΕΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3) ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

4) ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΦΑΝΗΣ

5) ΜΠΑΛΤΑ ΣΟΦΙΑ

6) ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

7) ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΒΛΑΣΗΣ

8) ΧΗΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

9) ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Οι κάλπες θα στηθούν σε εκλογικά κέντρα σε όλη την Κορινθία, στις 15 Μάη και θα αφορούν εκτός από την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣκαι στην εκλογή του προέδρου.

Στην κάλπη για την εκλογή νέας Κ.Ε. θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του κόμματος έως τις 21 Μαρτίου.

Στην κάλπη του προέδρου θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και όσοι θα παρουσιαστούν για να εγγραφούν μέλη του κόμματος την ημέρα της ψηφοφορίας.

Ταυτόχρονα θα στηθεί ξεχωριστή διαδικασία έγκρισης ή απόρριψης των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί στην ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού.

Πρόκειται για μια μεγάλη συμμετοχική γιορτή της Δημοκρατίας που το μήνυμά της δεν αφορά μόνο τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά οριοθετεί την αρχή του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στις 15 του Μάη, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δυναμώνει και ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει!