Πα. Απρ 19th, 2024

Αχαΐα: Νεκρός ο εργάτης που απεγκλωβίστηκε από σιλό στο Λαμπίρι – Τι λέει η Εταιρεία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Tην Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στο εργοτάξιο παραγωγής στο Λαμπίρι Αιγιαλείας Ν. Αχαΐας, ο εργαζόμενός μας Κωνσταντίνος Θεοδούλης με την ιδιότητα οδηγού χειριστή φορτωτή, εγκλωβίστηκε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, σε σιλό άμμου όπου και εντοπίστηκε από συναδέλφους του.

Η αντίδραση όλων των εργαζομένων, των υπεύθυνων του εργοταξίου και η κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών υπήρξε άμεση. Εξειδικευμένη ομάδα της ΕΜΑΚ κατάφερε να τον προσεγγίσει, διαπιστώνοντας ότι είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Δυστυχώς, όταν μετά από πολύωρες προσπάθειες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν περίπου στις 18:00, ο Κωνσταντίνος Θεοδούλης κατέληξε.

Η διοίκηση της Λαρσινός, οι συνάδελφοι του Κωνσταντίνου και όλοι μας στην εταιρεία, εκφράζουμε τη βαθιά λύπη και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην σύζυγο, τους γονείς και τους οικείους του, για αυτή την τόσο τραγική και αδόκητη απώλεια. Θα είμαστε κοντά τους για ότι και όσο χρειαστεί.

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε το τραγικό συμβάν, συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο των αρμόδιων αρχών για τη διερεύνηση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος