Τρ. Ιούλ 23rd, 2024

Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι – Βρέθηκε βλήμα όλμου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με συνολικά 12 συλλήψεις ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένα άτομο για διωκτικά έγγραφα, καθώς και 5 για τροχονομικές παραβάσεις.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν συνολικά: 2 πολεμικά τυφέκια, 3 διόπτρες και σιγαστήρας τυφεκίου, 6 όπλα, βλήμα όλμου, 200 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, γκλοπ και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Όπως επισημαίνει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. «οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».