Κυ. Απρ 2nd, 2023

Βασίλης Νανόπουλος: Ανακοίνωσε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Βασίλης Νανόπουλος: Ανακοίνωσε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Νέα υποψήφια με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ η Δήμητρα Σούκουλη.

Η Δήμητρα κόρη του Γιάννη Σούκουλη και της Αμαλίας είναι επιχειρηματίας και μόνιμος κάτοικος Λουτρών Ωραίας Ελένης.

Σπουδές ΑΕΙ – Πτυχίο ΑΕΙ «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με έτος εισαγωγής το 2013 και ολοκλήρωση των σπουδών τον Ιούλιο 2019.

Πτυχίο ΤΕΙ – Πτυχίο ΤΕΙ Πειραιά, Ειδικότητα Μηχανικός Κλωστoϋφαντουργός Έτος απόκτησης 2008.

Πτυχίο Λυκείου – Απόφοιτη 1ου Γενικού Λυκείου Κορινθίας.

Έτος απόκτησης 1999.

Χειρισμός Υπολογιστή Πιστοποίηση ECDL Core.

Βασικές Έννοιες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Χρήση Υπολογιστή και Διατήρηση Αρχείων (Windows, Ms Office), Word, Excel, Access, PowerPoint, Internet, Outlook Express. Έτος απόκτησης 2008.

Γνώσεις και Δεξιότητες

Ξένες Γλώσσες Αγγλικά, First Certificate in English – University of Cambridge Έτος απόκτησης 1996.

Επίσης πέρασε επιτυχώς στις εξετάσεις για την απόκτηση του

Preliminary Test για το Certificate of Proficiency, University of Michigan (1997).

Ξανά υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Θανάσης Καραχρήστος – εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Κορίνθου .

Ο Θανάσης Καραχρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι επιχειρηματίας στον χώρο των μεταφορών με δική του επιχείρηση από το 2010. Έως το 2010 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα με ειδίκευση στα συρματουργικά προιόντα.

Η σταδιοδρομία του Θανάση ωστόσο ξεκίνησε από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην προσφυγική ομάδα Απόλλων Κορίνθου, στην Κόρινθο (τη γνωστή σε όλους μας “Μπάρτσα”), καθώς επίσης και σε άλλες ομάδες όπως την Καλλιθέα, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, τον Φωστήρα κ.α. Η μεγάλη αγάπη του για τον αθλητισμό παραμένει και εκφράζεται με την έμπρακτη στήριξη του σε ομάδες και αθλητικές διοργανώσεις. Είναι παντρεμένος με την Γιώτα Χατζηκυριάκου και πατέρας 2 παιδιών.

Ο Θανάσης Καραχρήστος εξελέγη το 2019 με την Συμμαχία Πολιτών στο τοπικό συμβούλιο της Κορίνθου. Είναι εκ νέου υποψήφιος διότι ως επαγγελματίας, οικογενειάρχης και άνθρωπος του πολιτισμού θέλει να βοηθήσει στην πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου που ζει, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του.

Μια νέα υποψηφιότητα με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Αλέξανδρος Ρουστέμης από την Αρχαία Κόρινθο.

Ο Αλέξανδρος Ρουστέμης ή αλλιώς Αλέκος για τους φίλους και θαυμαστές του γεννήθηκε το 1965 στην Κόρινθο .Η ιδιαίτερη αδυναμία του για το αυτοκίνητο άρχισε από τη σχολική του ηλικία όπως και αργότερα ακολούθησε την ειδικότητα μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτων στο ΚΕΤΕ Κορίνθου το 1982.Παραλληλα με την αποφοίτηση του εξάσκησε την ειδικότητα για 8 χρόνια στην στρατιωτική του θητεία καθως και στην αντιπροσωπεια PEUGEOT ¨στην Κόρινθο).

Από το 1988 έως το 2001 ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση ανοίγοντας εξουσιοδοτημένο SERVICE PEUGEOT στο Λέχαιο Κορινθίας. Έπειτα (2001-2011) μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση στη ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών και το 2011 εγκατέστησε την επιχείρηση του στην Αρχαία Κόρινθο οπου παραμένει έως και σήμερα με αντικείμενο τα service αυτοκινήτων αλλά και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και αγωνιστικών.

Επεκτείνοντας τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ο Αλέξανδρος Ρουστέμης ξεκίνησε το 1992 εισαγωγή ανταλλακτικών και αυτοκινήτων από την Ευρώπη.

Συγχρόνως με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ασχολήθηκε και με τη μεγάλη του αγάπη τους Αγώνες Ταχύτητας. Πρωτοεμφανίστηκε το 1990 με το ψευδώνυμο (Lion) και η παρουσία του έγινε αισθητή τα τελευταία 20 χρόνια με μια ανοδική πορεία.

Αξιοσημείωτη ήταν η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγώνων Ταχύτητας της ομάδας Ε τα έτη 1999-2000 με το FORD SIERRA COSWORTH

Η ιδιαίτερη αγάπη του Αλέξανδρου και της οικογένειας του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό τους ωθεί να συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους σε εκπαίδευση & μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης για την αποφυγή ατυχημάτων στους δρόμους αλλά και την εκμάθηση αγωνιστικής οδήγησης στους “νέους φίλους” του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Με οδηγική παιδεία χωρίς θύματα στους δρόμους, δίπλα στους

συντοπίτες μας και τα προβλήματα τους όσο το δυνατόν περισσότερο!

Ξανά υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Λεωνίδας Σκούρτης

Ο Λεωνίδας Σκούρτης είναι επιχειρηματίας, μόνιμος κάτοικος Κορίνθου με καταγωγή από το Στεφάνι. Παντρεμένος με την Σοφία Μάτζα και πατέρας 4 παιδιών.

Για 25 συναπτά έτη ασχολείται με επιτυχία στους κλάδους του λιανικού εμπορίου τροφίμων , της μαζικής εστίασης και του τουρισμού. Η επιχειρηματική δραστηριότητά του διακλαδίζεται στο mini market ‘’Σκούρτης’’ και σε παραδοσιακή ταβέρνα και ταξιδιωτικό πρακτορείο. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει εμπλουτίζει τις γνώσεις του σχετικά με το marketing και την οικονομία.

Έχει διατελέσει πρόεδρος στο σύλλογο Φιλοθέης & Νεαπόλεως και στα διοικητικά συμβούλια άλλων συλλόγων.

Νέος υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Γιώργος Τσίρτσης.

Ο Γιώργος Τσίρτσης είναι ένας ακόμα εκπρόσωπος της νέας γενιάς στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ένας νεαρός που “είδε” στον συνδυασμό του Δημάρχου την προοπτική που επιθυμεί για τον δήμο Κορινθίων. Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος Χιλιομοδίου. Εργάζεται στον δημόσιο τομέα και είναι άγαμος. Με την συμμετοχή του στέλνει το δικό του μήνυμα συμμετοχής στην γενιά των 30.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr