Τε. Μάι 22nd, 2024

Βασίλης Νανόπουλος: Ο Δήμος απαιτεί ανθρώπους με σύγχρονη φιλοσοφία και ανοιχτούς ορίζοντες

Κοινοποίηση ειδήσεων

Β.Νανόπουλος: Ο Δήμος απαιτεί ανθρώπους με σύγχρονη φιλοσοφία και ανοιχτούς ορίζοντες, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει αυτούς τους ανθρώπους!

4 ακόμα υποψηφίους ανακοινώνει σήμερα η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Στις εκλογές του Οκτωβρίου η παράταξη του δημάρχου Κορινθίων κάνει πράξη την απαίτηση της κοινωνίας για ανανέωση. Ανανέωση σε πρόσωπακαι πρακτικές όπως πολλές φορές έχει πει ο Βασίλης Νανόπουλος. Ο δήμος Κορινθίων του μέλλοντος απαιτεί ανθρώπους με σύγχρονη φιλοσοφία και  με ανοιχτούς ορίζοντες. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα έμπειρη ομάδα και με τη καθοδήγηση του Δημάρχου που στα 4 πρώτα χρόνια, σε δύσκολες συνθήκες,απέδειξε την ικανότητα του στην διοίκηση με την επίλυση χρόνιων ζητημάτων αλλά και την αποτελεσματικότητα του με εισροή χρηματοδοτήσεων που ξεπέρασαν τα  150 εκ ευρώ , η νέα ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καλείται να οδηγήσει με ασφάλεια το δήμο Κορινθίων στα επόμενα χρόνια, και θα το κάνει!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Παπακωνσταντίνου Γεώργιος

Ο Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου «Άριστα».

Καταγράφει 25ετή σταδιοδρομία στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων του Μονάχου, Χαϊδελβέργης, Φράιμπουρκ με την απόκτηση του Διδακτορικού Τίτλου και των ειδικοτήτων της Εσωτερικής Παθολογίας, Ογκολογίας, Αιματολογίας και της εξειδίκευσης στην Εντατική Νοσηλεία. Το ερευνητικό του έργο αφορά στις διαταραχές του μεταβολισμού, στον προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο και στη γενετική θεραπεία. Έχει μετάσχει και εκλεγεί το 2000 στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Mannheim, περίπου 308.000 κάτοικοι, με δραστηριότητα στα θέματα των αποδήμων Ελλήνων. Το 2007 με την επάνοδό του στην Ελλάδα εργάστηκε στα Γενικά Νοσοκομεία της Ζακύνθου, Κορίνθου και Τρίπολης ως Συντονιστής Διευθυντής Παθολογίας. Είναι μέλος της Αμερικανικής, Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, της Γερμανικής Αιματολογικής και Ογκολογικής Εταιρείας, της Γερμανικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας καθώς και εξεταστικών επιτροπών ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα. Αρθρογραφία σε ιατρικά περιοδικά. Γνωρίζει Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά . Αρθρογραφία του βρίσκουμε σε δεκάδες ιατρικά περιοδικά καθώς και πολυάριθμες υποτροφίες. Η δραστηριότητα του στο πεδίο της κοινωνικής ιατρικής είναι πολύπλευρη, μεταξύ άλλων ως Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του Ν. Ζακύνθου μέχρι το 2011 και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασίες και Υποστηρικτών, ΜαΖίνικΩ.

Σιάχρα Παναγιώτα

Η Παναγιώτα Σιάχρα του Γεωργίου και της Μαρίας γεννήθηκε και κατοικεί στην Κόρινθο, οι οικογενειακές ρίζες της όμως είναι στο Σοφικό Κορινθίας. Είναι μητέρα 3 παιδιών. Απόφοιτος Λυκείου με γνώσεις αγγλικής γλώσσας, έχει εκπαιδευτεί στο Ινστιτούτο Εμπορικής τράπεζας. Έχει εργαστεί στην Metrolife της Εμπορικής τράπεζας ως γραμματειακή υποστήριξη και ως ταμίας στην Εμπορική Τράπεζα. Έχει εκτελέσει χρέη Υποδιευθυντού και κατόπιν Διευθυντού στην Εμπορική Τράπεζα και στην ALPHA BANK ως καθολική διάδοχος της ΕΜΤΕ. Σήμερα εργάζεται στο Περιφερειακό Κέντρο Πελοποννήσου ως Διευθύντρια Κέντρου Κορίνθου.

“Το όραμα και το σχέδιο του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου με ώθησαν στην απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά και εμπράκτως να δείξω την προσφορά μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων” δηλώνει η ίδια.

Παναγιώτα σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠουλήςΝίκος
ΟΝίκοςείναι κάτοικοςΚορίνθου , έγγαμοςμετρία παιδιά και πέντεεγγόνια. Εργάζεται ωςδικαστικόςεπιμελητήςτου εφετείου Ναυπλίου με έδρα τηνΚόρινθο . Είναι μέλοςτου συλλόγου δικαστικώνεπιμελητώνΝαυπλίου-Καλαμάταςκαι ενεργόςπολίτηςμεσυχνέςκαι ουσιαστικέςπαρεμβάσειςστα κοινά του δήμου μας . Τονκαλωσορίζουμεστηνπαράταξή μας .

ΚανέλλοςΙωάννης

ΟΓιάννηςγεννήθηκεστοΧιλιομόδι το 1963. Έχει ένανγιό τονΚωνσταντίνο – Αλέξανδροκαι είναι υπάλληλοςστονΔΕΔΔΗΕΚορίνθου. Το 2019 εξελέγηΠρόεδροςστοτοπικό συμβούλιοΧιλιομοδίουμετονσυνδυασμό “ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ 2020 ΝΕΑΕΠΟΧΗ”.

Έχει διατελέσει πρόεδροςτου συλλόγου καρναβαλιού με υπηρεσία πολλώνετώνενώ έχει συμμετάσχει πολλέςφορέςστοσυμβούλιοτηςομάδαςτου Ατρόμητου Χιλιομοδίου. Επί πολλά έτη έχει διατελέσει μέλοςτου συλλόγου του Παλαιού Μοναστηριού ενώ είναι από τους ιδρυτέςτου συλλόγου ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ. Πάντα ενεργόςστα δρώμενα του χωριού του, κοντά στουςσυμπολίτεςτου, θέτει για πρώτηφορά υποψηφιότητα ωςδημοτικόςσύμβουλοςμετηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝτου Δημάρχου ΒασίληΝανόπουλου προκειμένου να καταφέρει να τους υπηρετήσει από θέσηευθύνηςκαι παρέμβασης.