Τρ. Ιούλ 16th, 2024

Βρέθηκε στην Γαλλία η μικρή Βαλεντίν που είχε εξαφανιστεί από το Παγκράτι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η 7χρονη Βαλεντίν την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει ο ίδιος της ο πατέρας στις ελληνικές αρχές βρέθηκε σε συγγενείς της μητέρας της στην Γαλλία.

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο πατέρας της 7χρονης ομολόγησε πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί είναι στην Γαλλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας φέρεται να είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα η αδερφή της μητέρας της μικρής Βαλεντίν και την πήρε μαζί τους στην Γαλλία χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη βρει πλαστά έγγραφα του πατέρα της 7χρονης και φίλων του σε φιλικό του σπίτι. Με αυτή την αφορμή τον κράτησαν και εξετάστηκε κατά την διάρκεια της νύχτας από έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου εκεί ομολόγησε το τι είχε γίνει. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αρνητικός στις απαντήσεις που έδινε.

Σήμερα και μετά την ομολογία του αστυνομικοί με νέες έρευνες διαπίστωσαν ότι είχε βγάλει εισιτήριο για την Γαλλία με σημερινή ημερομηνία και θα ταξίδευε με πλαστά χαρτιά. Στο ερώτημα των αστυνομικών γιατί δεν το είπε από την πρώτη στιγμή, φέρεται να απάντησε ότι είχε κάνει φυλακή στο Κογκό και τον είχαν βασανίσει. Και επειδή είχε και ο ίδιος πλαστά έγγραφα φοβόταν ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή.

Το 7χρονο κοριτσάκι, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές και είχε πει μέχρι και για προσέγγισή του από ΜΚΟ, είναι καλά στην υγεία του και βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Οι ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την βοήθεια των γαλλικών και μετά από συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι. Το παιδί βρέθηκε σε συγγενείς της μητέρας της, που έχει φύγει από την ζωή, και πήγαινε και στο σχολείο.

Πότε εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε μίνι μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο.

Πηγή: newsit.gr