Δε. Μάι 20th, 2024

Β.Νανόπουλος: Ισχυρές κοινότητες σημαίνει, ισχυρός δήμος!

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Καλωσορίζω στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 4 ακόμα νέους υποψηφίους. Συμπολίτες από τις κοινότητες του δήμου Κορινθίων, από τα χωριά μας τα οποία αξίζουν προσοχής, ίσης μεταχείρισης  και σωστού σχεδιασμού, όπως αυτός έχει γίνει από την δημοτική μας αρχή στην τρέχουσα θητεία. Οι νέοι υποψήφιοι αναγνωρίζουν το έργο που έχει γίνει και συμπλέουν μαζί μας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Ως επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Και ως Δήμαρχους Κορινθίων, τους ευχαριστώ!»

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Οικονόμου Δημήτριος

Ο Δημήτρης κατοικεί στο Αγγελόκαστρο, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας ενός παιδιού. Η αγάπη για τον τόπο του τον καθοδηγεί να ασχοληθεί με τα κοινά και να θέσει υποψηφιότητα με τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο.

Καρβούνης Νικόλαος

Ο Νίκος Καρβούνης, του Παναγιώτη και της Στυλιανής, γεννήθηκε και ζει μόνιμα στο Σοφικό. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μπάνου (Φυσιοθεραπεύτρια) και πατέρας των διδύμων κοριτσιών Σύλιας και Ειρήνης, 10 ετών. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και εργάζεται στα Διυλιστήρια Κορίνθου “ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ”.

25 και πλέον χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως με το ποδόσφαιρο όπου έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νομού αλλά και εκτός.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος στον ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟ ενώ κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA C. Έχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες του χωριού για πάνω από 10 χρόνια.

Σήμερα είναι αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Σοφικού.

Τον χαρακτηρίζει η αγάπη του για το χωριό και κυρίως η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και δηλώνει: “θέλω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε όλα αυτά τα ωραία που γίνονται τα τελευταία χρόνια στο χωριό μου. Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε για το χωριό και για τον δήμο μας”!

Παπαντωνίου Νικόλαος

Ο Νίκος κατοικεί στο Στεφάνι. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Ασχολείται με τα αγροτικά και είναι ταμίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στεφανίου. Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων της παραγωγής στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και στον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο πιστοποιούν τις καλές ενέργειες και τα αποτελέσματα αυτών για τους παραγωγούς, από την δημοτική αρχή.

Μπόρσης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης είναι κάτοικος Εξαμιλίων, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται στην Διώρυγα Κορίνθου και είναι χρόνια ποδοσφαιριστής στην ομάδα Δάφνη Εξαμιλίων.