Τρ. Δεκ 12th, 2023

Γαλάτσι: Τρόμος για 26χρονη – Την ακολούθησε και της επιτέθηκε στο σπίτι της ένας 38χρονος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τρόμος στο Γαλάτσι. Ένας 38χρονος, ακολούθησε 26χρονη κοπέλα τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με άγριες σεξουαλικές ορέξεις.

Το θύμα αντέδρασε, άρχισε να ουρλιάζει και τότε ο δράστης, το έβαλε στα πόδια και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Όμως ο αδερφός της κοπέλας, που ήταν στο διαμέρισμα, κυνήγησε τον παρ’ολίγον βιαστή, τον «συνέλαβε» και τον έδωσε στο πιάτο της Αστυνομίας. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Γαλατσίου που ασχολούνται με την υπόθεση μετά τη σύλληψη του 38χρονου προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το συγκεκριμένο σεξουαλικό αρπακτικό έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις.

Γλίστρησε” μέσα πριν κλείσει η πόρτα

Το εφιαλτικό σκηνικό με θύμα την 26χρονη κοπέλα σημειώθηκε μέρα μεσημέρι της 15ης Μαρτίου στις 16:00. Η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην οδό Ρόδου στο Γαλάτσι. Ανυποψίαστη, ανοίγει την πόρτα της εισόδου και κατευθύνεται στον 1ο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της. Ο δράστης, λίγο πριν κλείσει η πόρτα, γλιστράει μέσα και αθόρυβα, την ακολουθεί. Λίγο πριν η κοπέλα βάλει το κλειδί, πετάγεται μπροστά της και σαν πεινασμένο αρπακτικό αρχίζει να τη θωπεύει. Το θύμα σε κατάσταση σοκ, αρχίζει να ουρλιάζει και τότε ο δράστης το βάζει στα πόδια. Όμως δεν υπολόγισε τον 23χρονο αδερφό της κοπέλας που βγαίνει έξω τρέχοντας και τον κυνηγάει. Λίγο αργότερα καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στις αρχές. Οπως διαπιστώθηκε πρόκειται για εναν 38χρονο Έλληνα για τον οποίο γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

Πηγή: protothema.gr