Τε. Οκτ 4th, 2023

Γιάννης Σιάχρας: Πρόταση Διεξαγωγής Ορεινού & Ημιορεινου Αγώνα με την ονομασία Solygeia Run

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόταση Διεξαγωγής Ορεινού & Ημιορεινού Αγώνα με την ονομασία Solygeia Run.

Ενα αγωνιστικό διήμερο το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης και πολλά πολιτιστικά, φυσιολατρικά και γαστρονομικά δρώμενα με την υποστήριξη του Μεγαλύτερου Οργανισμού Αθλητικών Διοργανώσεων (ΟΑΚΑ)

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχα σήμερα με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ κ. Χαλιορη Κωνσταντίνο.

Αιτια και αφορμή της συνάντησης μας η πρόταση μου για  συνεργασία του Μεγαλύτερου Οργανισμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην χώρα μας με το Δήμο Κορίνθου ,ειδικότερα με την περιοχή της Σολυγείας μέσω των συνεργασιών του οργανισμού με όλους αθλητικούς ομίλους που διαθέτει ,κοινες εκδηλώσεις που θα λαμβάνουν χώρα  στην περιοχή μας ,προσφορά διάθεση μηχανοτεχνικου εξοπλισμού από τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού(κερκίδες,όργανα γυμναστικής,υλικών αγωνισμάτων κτλ),επισκέψεις και δράσεις σε δραστηριότητες του οργανισμού ,συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής για διαλέξεις,σεμινάρια μεταφοράς και γνώσης  του αθλητικού ιδεώδες στα παιδιά  μας από γνωστούς ολυμπιονίκες.

Επιθυμια προσωπική και στοίχημα μου ,είναι η υποστήριξη και η διάθεση βοήθειας μέσω συνεργασιών στην διοργανωση του Solygeia Run εξασφαλίζοντας μέσω του Οργανισμού μεγάλο αριθμό συμμετοχών με την κατάλληλη διαφήμιση και υποστήριξη  από τη τοπική κοινωνία και την ιδιωτική πρωτοβουλία.

O Γιάννης κατάγεται και διαμένει στο Σοφικό. 

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας ΑΤΕΙ Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου< MSc in Advanced Information Systems> με γνώσεις Αγγλικής Γλώσσας σε πολύ καλό επίπεδο. Εργάζεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ Α.Ε) ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Στρατηγικής ,Οργάνωσης &Διοίκησης της ΕΡΤ.

Απασχολείται Στο χώρο των Ραδιοτηλεοπτικών Επιχειρήσεων από το 2004 σε διοικητικές θέσεις στον Τηλεοπτικό Σταθμό ALTER A.E και την τελευταία δεκαετία στην ΕΡΤ.

Είναι μέλος της EBU(Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) συμμετέχοντας τα τελευταία χρονιά σε αρκετά συνέδρια με θέματα σχετικά με Στρατηγικές αντιμετώπισης των νέων προσκλήσεων στο χώρο των MEDIA ,τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό & Εκσυγχρονισμό της Τηλεόρασης ,τις Νέες καινοτομίες και Νέες τάσεις ενίσχυσης και προβολής του τηλεοπτικού περιεχομένου , Ενίσχυσης περιεχομένου και προβολής μέσω των Social Media. 

Τον διακρίνει η εργατικότητα του ,η ικανότητα του να διεκπεραιώνει με επιτυχία ότι αναλαμβάνει. Ξεχωρίζει για το ήθος ,τον θετικό του χαρακτήρα και την προθυμία να αναλαμβάνει και να διεκπεραιώνει υποθέσεις. 

Προτεραιότητα του ο Άνθρωπος & η Ισότιμη και Ισοδύναμη καλυτέρευση της καθημερινότητας του στην Κορινθιακή Κοινωνία.

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που υπηρέτησε και τίμησε την τοπική αυτοδιοίκηση, αρχής από τον αείμνηστο πατέρα του Σιάχρα Μιχαήλ (Λετος)ο οποίος ασχολήθηκε και βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις το χωριό του για δύο δεκαετίες ως σύμβουλος στην Κοινότητα Σοφικού με απόλυτη συνέπεια, ήθος που έχει εκτιμηθεί και δεν έχει ξεχαστεί, καθώς και από την αδερφή του Σιάχρα Βασιλική η οποία διετέλεσε Αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Αθανασίου Τούσουλη την περίοδο 2004-2008 στον Δήμο Σολυγείας.