Πε. Ιούλ 25th, 2024

Γ. Ψυχογιός: Απαράδεκτη η επίθεση της κυβέρνησης στους «ήρωες»
του καλοκαιριού. Να υλοποιηθούν άμεσα τα δίκαια αιτήματα τους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Γιώργος Ψυχογιός συμμετείχε στη συγκέντρωση των πυροσβεστών (μονίμων, πενταετούς υποχρέωσης και εποχικών) στηρίζοντας μαζί με άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  τα δίκαια αιτήματα τους.

Μετά την κινητοποίηση η οποία τερματίστηκε  με ακραία καταστολή  από την πλευρά της αστυνομίας,προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση – δήλωση στα social media:«… Η μέρα ξεκίνησε με την παρουσία και στήριξη στα δίκαια αιτήματα των πυροσβεστών που από «ήρωες» της  πρώτης γραμμής για την κυβέρνησηβλέπουν κι αυτοί να μην υλοποιούνται ούτε τα βασικά που ζητούν! Και όχι μόνο αυτό. Υπέστησαν και μια αδιανόητη και ακραία καταστολή σε μια ειρηνική, νεανική και ζωντανή συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο. Η Κορινθία έδωσε δυναμικό παρόν με άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής από όλο το Νομό»

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "myKaßcprmon � ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ IEPO TΩPA ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΥΓΙ"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που περπατούν και εξωτερικοί χώροι