Τρ. Μάι 17th, 2022

Γ. Ψυχογιός: Η Κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση και τον εμπαιγμό των συνταξιούχων – Ζητάμε μηδενική φορολόγηση των αναδρομικών (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Γ. Ψυχογιός: Η Κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση και τον εμπαιγμό των συνταξιούχων. Ζητάμε μηδενική φορολόγηση των αναδρομικών

Στη συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών  κατά τη συζήτηση  του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιός,  καταγγέλλοντας την απαράδεκτη και προκλητική φορολόγηση των αναδρομικών των συνταξιούχων.

 «Οι συνταξιούχοι καλούνται να επιστρέψουν το 79% των έτσι κι αλλιώς περικομμένων ποσών που έλαβαν. Καταθέσαμε Τροπολογία για αποκατάσταση της αδικίας και μηδενική φορολόγηση των αναδρομικών, η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση. Με την ακρίβεια να επελαύνει, χωρίς 13η σύνταξη που κατάργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων να έχουν εκτοξευτεί, οι συνταξιούχοι της χώρας και οι οικογένειες τους είναι σε πολύ δύσκολη θέση», σημείωσε ο βουλευτής.

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του βουλευτή εδώ: