Τε. Ιούν 29th, 2022

Δήλωση Γιώργου Ψυχογιού για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας που σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν να πετύχουν στις σχολές προτίμησης τους κάνοντας πραγματικότητα τους στόχους τους και ξεκινώντας έτσι ένα γοητευτικό ταξίδι στη γνώση και την ολοκλήρωσή τους σαν άνθρωποι. 

Αξίζουν, όμως, συγχαρητήρια και σε αυτούς και αυτές που δεν τα κατάφεραν για τον αγώνα και την προσπάθειά τους που αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθούν.

Αξίζουν, τέλος, συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που υπερέβαλαν εαυτό τη χρονιά που μας πέρασε για να είναι δίπλα στους μαθητές τους, αλλά και τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τα παιδιά τους έχοντας φέτος να αντιμετωπίζουν και όλες τις κοινωνικό – οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.

Εμείς από την πλευρά μας, υποστηρίζουμε στην πράξη τα δικαιώματα της νεολαίας μας σε όλα τα επίπεδα και πιστεύουμε ισχυρά στις δυνατότητές της να συμβάλει και να προτείνει λύσεις στην κοινωνική ζωή του τόπου, αλλά και να αμφισβητεί τα κακώς κείμενα που της στερούν ένα μέλλον που δικαιούται.