Σα. Ιούλ 20th, 2024

Δήμος Κορινθίων: Δυνατότητα φιλοξενίας των αστέγων του Δήμου μας εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δήμος Κορινθιων σταθερά και αδιάλειπτα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της έλλειψης στέγης, παρέχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου την δυνατότητα προσωρινής διαμονής τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με ταυτόχρονη παροχή ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών από ειδικούς του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, με σκοπό, την υποστήριξη τους προς την επανένταξη και την εξεύρεση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος μιας μονιμότερης λύσης στο πρόβλημα της έλλειψης κατάλληλης στέγης.  

Δεδομένων των άσχημων καιρικών συνθηκών, ο Δήμος Κορινθίων ενημερώνει εκ’ νέου για την δυνατότητα φιλοξενίας των αστέγων του Δήμου μας μέσα από το πρόγραμμα προσωρινής φιλοξενίας ατόμων που βρίσκονται σε έκτακτη κοινωνικοοικονομική ανάγκη, προκειμένου να προστατευθούν όλοι οι συνδημότες μας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες των παρόντων ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας 27413.6211-27413.62120 & 27413.62114. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επικοινωνήστε στο κινητό : 6930078616.