Τρ. Απρ 16th, 2024

Δείτε την πρεμιέρα για το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Κώστας Αρβανίτης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος, επιστρέφει Στο Κόκκινο με έναν πρωτοποριακό συνδυασμό webtv και ραδιοφώνου. Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» θα μεταδίδεται από απόψε στις 22:00 και κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον ελληνικό λαό, ο «105,5 Στο Κόκκινο» παρακολουθεί ακόμα πιο στενά τις εξελίξεις, ανανεώνοντας το πρόγραμμά του προκειμένου να ενημερώνει υπεύθυνα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας. Στόχος να αποτελέσει το στήριγμα της κοινωνίας που δεν εφησυχάζει, αλλά και δεν τρομοκρατείται.

Στην πρεμιέρα ο Κώστας Αρβανίτης θα σχολιάσει την επικαιρότητα σχετικά με την πανδημία του COVID-19, ενώ πρόκειται να συνδεθεί μέσω Skype και να συνομιλήσει για τα γεγονότα με την Έφη Αχτσιόγλου, τον Παύλο Πολάκη, τον Μιχάλη Υδραίο της Αλληλεγγύης για Όλους και τον Κώστα Λάζαρη, Μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ ο οποίος θα μας μιλήσει για τη χθεσινή κατάσταση στα καταστήματα.

 Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.