Τρ. Ιούν 18th, 2024

Δεν εξαιρείται ο Άσσος από το έργο της άρδευσης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προσπάθεια παραπληροφόρησης και τακτική μισής αλήθειας από τον κ.Σταυρέλη.

Τo νερό και οι αγρότες δεν είναι πολιτικά εργαλεία λέει ο κ.Σταυρέλης στην τελευταία του ανακοίνωση, είναι εκείνος όμως που πολιτεύεται με τον τρόπο αυτό.

Σε μια ακόμα ανακοίνωση του, αρέσκεται στην μισή αλήθεια! Γιατί αυτή τον εξυπηρετεί πολιτικά!

Γνωρίζει ο κ.Σταυρέλης! Γνωρίζει πολύ καλά πως όσα γράφει δεν ισχύουν!Καιόμως

δημοσίως τοποθετείται προσδοκώντας τι άλλο, από το πολιτικό όφελος.

Τι δεν λέει ο κ.Σταυρέλης στην ανακοίνωση του;

Δεν λέει, αν και το γνωρίζει πολύ καλά από την συνεδρίαση της ΔΕΥΑΚ στην οποία συμμετείχε, πωςστο τεχνικό δελτίο του έργου της άρδευσης Άσσου – Λεχαίου και Περιγιαλίου,για μια σειρά από λόγουςη περιγραφή στην πρόταση που κατατέθηκε στο Υπουργείο πρέπει να είναι «Λέχαιο – Περιγιάλι».Γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους ο κ.Σταυρέλης όπως γνωρίζει πολύ καλά πως ο Άσσος ΔΕΝ εξαιρείται από το έργοΑπλά δεν το λέει!ΟΔήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έχει δεσμευτεί για την επέκταση του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού ώστε να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην άρδευση του ΑΟΣΑΚ . Η δέσμευση του ισχύει στο ακέραιο.

Ας κρατήσει τις αντιπολιτευτικές κορώνες που τόσο αγαπά ο κ.ΣταυρέληςΚρατούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και εργαζόμαστε για νααποδώσουμε  σε χρήση τους έργα που έχουν ανάγκη.

Να θυμίσουμε μόνο στον κ.Σταυρέλη πως το έργο που επικαλείται είχε δημοπρατηθεί από το Υπουργείο σχεδόν μια δεκαετία πριν. Η δημοτική αρχή στην οποίαν ο ίδιοςμετείχε δεν κατόρθωσε να το υλοποιήσει, ούτε καν να το δημοπρατήσει.  Το έχε ιδημοσίως ο ίδιος παραδεχτεί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τον Μάρτιο του 2021! Τοξεχνά;

Σε ένα μόνο σημείο θα συμφωνήσουμε μαζί σας  κ.Σταυρέλη. «Οι αγρότες δεν είναι πολιτικό εργαλείο για να παίξουμε μαζί τους», λέτεΜην παίζετε λοιπόν! Σεβαστείτε τους, λέμε εμείς!