Σα. Μαρ 25th, 2023

Εγκύκλιος περιφερειάρχη για έκτακτα μέτρα στις υπηρεσίες της Περιφέρειας λόγω του κορωνοϊού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την εφαρμογή έκτακτων μέτρων και προσωρινών μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου γνωστοποιεί ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με κατεπείγουσα εγκύκλιο που εξέδωσε την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Η εγκύκλιος, απευθύνεται ειδικότερα προς τον αναπληρωτή περιφερειάρχη, τους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, καθώς επίσης και προς τους προϊσταμένους των Γενικών Διευθύνσεων, των Διευθύνσεων της έδρας αλλά και των Περιφερειακών Ενοτήτων (οι οποίοι θα πρέπει να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους οικείους υφισταμένους), καθώς και των Αυτοτελών Διευθύνσεων και Τμημάτων, όπως επίσης στους προϊσταμένους της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, όπως επίσης προς τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των νομικών προσώπων της Περιφέρειας κι ακόμα προς τους προέδρους των Συλλόγων υπαλλήλων ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα, η σύσκεψη της επιτελικής ομάδας που συστάθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την καταγραφή της κατάστασης στις υπηρεσίες της -της έδρας και των Περιφερειακών Ενοτήτων-, στις οποίες δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα σήμερα Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη αυτή θα συγκαλείται σε καθημερινή βάση και την ίδια ώρα, μέχρι να λήξει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται ολόκληρη η χώρα λόγω της διάδοσης του κορωνοϊού.

Την εν λόγω ομάδα αποτελούν ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Παναγιώτης Κολιόπουλος, η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας Αγγελική Πουλοπούλου, ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

Σημειώνεται ότι στην ομάδα μπορεί να συμμετέχει και χωρικός ή  θεματικός αντιπεριφερειάρχης, καθώς και προϊστάμενος Διεύθυνσης ή Τμήματος όπου παρατηρείται οποιαδήποτε δυσλειτουργία, από την έδρα ή την Περιφερειακή Ενότητα.

Αναλυτικά, η εγκύκλιος του περιφερειάρχη αναφέρει τα εξής:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr