Κυ. Ιαν 29th, 2023

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παίζει και καταστρέφει ανθοδέσμη για τον Γρηγορόπουλο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα βίντεο που κατέγραψε αστυνομικό των ΥΑΤ να καταστρέφει ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναρτήθηκε στο twitter.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, την ανθοδέσμη είχε αφήσει μία κυρία και στην συνέχεια την πήρε ο αστυνομικός που εμφανίζεται στο βίντεο να την καταστρέφει χτυπώντας την στην πλάτη συναδέλφου του και να γελά.

Έρευνα από την ΕΛΑΣ

Έρευνα προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την πειθαρχική τιμωρία αστυνομικού των ΥΑΤ που έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπάει χάρη αστεϊσμού συνάδελφο του, με ανθοδέσμη, την οποία σύμφωνα με καταγγελίες πήρε από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όπου την είχε αφήσει πολίτης, διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια επείγουσας διοικητικής έρευνας για επίμεμπτη συμπεριφορά αστυνομικού στην περιοχή των Εξαρχείων, που απεικονίζεται σε βίντεο που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Όπως δημοσίευεσε η ιστοσελίδα thetoc.gr, ο αστυνομικός παίρνει την ανθοδέσμη στα χέρια του και αρχίζει να τη χτυπά στη στολή συναδέλφου του. Η ανθοδέσμη έχει μαδηθεί και εκείνος την πετά σε μια είσοδο ενός υπογείου.

Δείτε το βίντεο

Εξάρχεια #antireport #ACAB
1) Ζωοδόχου Πηγής πήραν τα λουλούδια που άφησε μια κυρία για τον Αλέξη.
2) Μεθώνης, βουτήξανε τρία τέσσερα παιδιά. pic.twitter.com/THLB3ERkxU — radiofragmata (@radiofragmata) December 6, 2020

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr