Δε. Ιαν 30th, 2023

Εθιμοτυπική επίσκεψη Λιμενάρχη Κορίνθου στον Μητροπολίτη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022, ο Αντιπλοίαρχος, κ. Παναγιώτης Κοντός, Λιμενάρχης Λ/Χ Κορίνθου και ο Υποπλοίαρχος κ. Παύλος Γέμελας, Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, οι Ιεράρχες, ο κ. Λιμενάρχης και ο κ. Διοικητής αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα ως και για τα της επερχομένης εορτής του Προστάτου του Σώματος Αγίου Νικολάου.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Λιμενάρχη και τον κ. Διοικητή για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους αναμνηστικά δώρα και το βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου (Φούντα) με τίτλο: «ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», το οποίο εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.  

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr