Την 20.6.2025 ο Γενικός Συντονιστής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο ΤΖΙΟΥΜΗ.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την έδρα της ΓΠΑΔ Πελοποννήσου όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος κ. Ηλίας ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος απηύθυνε Χαιρετισμό.
Στην έδρα παρευρέθηκαν οι Διευθυντές όλων των Υπηρεσιών της Πελοποννήσου, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Τροχαίας και Ασφάλειας καθώς και ανώτεροι αξιωματικοί.

Την επομένη 21.6.2025, ο Γενικός Συντονιστής Νοτίου Ελλάδος, παρουσία και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ενώ πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Α/Δ κ. Αθανάσιος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και παρευρέθηκαν Υποδιευθυντές και Διοικητές όλων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης και των επαρχιακών Τμημάτων, καθώς και ανώτεροι Αξιωματικοί.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων στους Δημάρχους συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που απασχολούν τις περιοχές, ενώ στις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στις έδρες της ΓΠΑΔ Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας συζητήθηκαν θέματα Υπηρεσιακού ενδιαφέροντος καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητας και έγινε ανταλλαγή απόψεων που αφορούν το τρόπο λειτουργίας των εκάστοτε Υπηρεσιών.