Πα. Ιαν 27th, 2023

Εθνική Οδός Αθηνών–Κορίνθου: Πώς έγινε το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Αλεξίου (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ολη η χώρα συζητά από το πρωί της Δευτέρας το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Πατρινός επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου.

Η θανατηφόρα σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί, έγινε όταν ένας οδηγός ταξί αντιλήφθηκε ότι ένα από τα λάστιχα είχε πιάσει φωτιά και πολύ γρήγορα αντέδρασε σωστά και μπήκε σε ΛΕΑ. Το δεύτερο αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα πάνω στη λωρίδα του, χωρίς να μπει στη ΛΕΑ και ο οδηγός του τρίτου οχήματος, ο Δ. Αλεξίου, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να σταματήσει έγκαιρα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το δυστύχημα, με τους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να περιορίσουν τις διαστάσεις της τραγωδίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, με το ταξί να καταστρέφεται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν να μετατρέπονται σε δύο άμορφες μάζες σιδερικών.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά, η στιγμή που οι πυροσβέστες μπαίνουν στο μεσαίο αυτοκίνητο για πρώτη φορά μετά το δυστύχημα, μαζί με μια γυναίκα να κρατάει τον ορό πάνω από το φορείο με την τραυματισμένη γυναίκα του τρίτου οχήματος, συμπυκνώνουν τις διαστάσεις της τραγωδίας.

Στην περιοχή σηκώνεται ένα σύννεφο καπνού από τη φωτιά που τύλιξε όλο το ταξί, με τους οδηγούς των αυτοκινήτων που στην πορεία ακινητοποιήθηκαν, να βγαίνουν και να προσπαθούν να μάθουν τι είχε συμβεί.

Τα βλέμματα όλων πια στρέφονται στους τραυματίες, με δύο οικογένειες να θρηνούν τις αναπάντεχες απώλειες των δικών τους ανθρώπων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr