Δε. Μάι 20th, 2024

Εκδηλώσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου σε Σπάρτη, Ναύπλιο και Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με κεντρικό μήνυμα ”100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε “, το Τεχνικό Επιμελητήριο της χώρας, ταξιδεύει αυτές τις ημέρες στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις απ’ το ΤΕΕ. Το ΤΕΕ, θα επισκεφθεί, όλο αυτό το διάστημα, 45 πόλεις σ΄ όλη τη χώρα.

Το «ταξίδι» του TEE Roadshow στην Πελοπόννησο, ξεκινά τη Δευτέρα 22 Απριλίου, από την Καλαμάτα (Μνημείο Φωτός, Κεντρική Πλατεία) και συνεχίζει την Τρίτη 23 Απριλίου στη Σπάρτη (Κεντρική Πλατεία), την Τετάρτη 24 Απριλίου στο Ναύπλιο (Σιντριβάνι Πάρκου Καποδίστρια) και το Σάββατο 27 Απριλίου στην Κόρινθο (Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη), σε όλες τις πόλεις, από τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 3 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, θα βρίσκεται στο ΤΕΕ Roadshow στην Καλαμάτα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 14:00, και στην Σπάρτη, την Τρίτη 23 Απριλίου στις 12:00, για επαφή με μηχανικούς και πολίτες και δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Μία τέτοια εκδήλωση, έγινε προ ημερών και στην Τρίπολη.

Στόχος είναι μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα για το ρόλο και το έργο των Ελλήνων Μηχανικών και του επαγγελματικού τους φορέα, του ΤΕΕ, στην ανόρθωση και ανάπτυξη της χώρας, τον τελευταίο αιώνα.

Η καμπάνια πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και των Νομαρχιακών Επιτροπών, υπό το συντονισμό του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΤΕΕ και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας γενικότερα.

Όπως δήλωσε και αναφέρει συχνά ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, το ΤΕΕ, ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της πατρίδας μας, τόσο σε αριθμό μελών, όσο και για λόγους ουσιαστικής προσφοράς και ιστορικά, έχει έναν στόχο, πάντα: την Ελλάδα του αύριο.

Το ΤΕΕ έχει 13 βασικές ειδικότητες μηχανικών, διαθέτει 17 περιφερειακά τμήματα και περισσότερους από 130.000 μέλη, διπλωματούχους μηχανικούς.