Πα. Ιούν 14th, 2024

Εκλογές στην Ομοσπονδία Καταναλωτών ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την 13 Μαΐου 2022 έγιναν  οι εκλογές στην Ομοσπονδία Καταναλωτών ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος όπως ορίζει ο νόμος 2251/94 ,4587/2007 με την συμμετοχή εκπροσώπων από τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις μέλη του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας.  Αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας με κατανομή αξιωμάτων ως εξής:

Πρόεδρος Λεχουρίτης Γεώργιος 
 Α’ Αντιπρόεδρος  Σαραντίτη Μαρία 
Β’ Αντιπρόεδρος  Πιλάτης  Άγγελος 
Γενικός Γραμματέας  Ευγενικός Γεώργιο
Ταμίας   Παπουλάκου Νίκη 
Ειδικός Γραμματέας Ζανίκου Παναγιώτα 
Μέλος    Κοσμόπουλος Γεώργιος 
Μέλος    Κουσουλού Αικατερίνη 
Μέλος    Αργυρίου  Θεόδωρος 

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω αποτελέσματα οι καταναλωτές ανά την Ελλάδα τίμησαν το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας δίνοντάς του δύο θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο τις κυρίες Ζανίκου Παναγιώτα (Ειδική Γραμματέας) και Κουσουλού Αικατερίνη (μέλος). 

Οι νέες αυξημένες αρμοδιότητες  του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κορινθίας θα αξιοποιηθούν με ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές τόσο της Κορινθίας και της Πελοποννήσου, όσο και πανελλαδικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα 532 μέλη μας και τους εκατοντάδες άλλους καταναλωτές στην Κορινθία για την στήριξη που μας παρέχουν.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό μας σύμβουλο, διακεκριμένο και έντιμο δικηγόρο Κορίνθου, κ. Περικλή Μπαλοδήμο και το νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας μας κ. Ιωάννη Μυταλούλη για την στήριξη που μας παρέχουν.