Τρ. Μαρ 5th, 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Πέντε χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Ελένη Τοπαλούδη, βιάστηκε, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, όπου σπούδαζε.

Σαν σήμερα, 28 Νοεμβρίου, η σορός της εντοπίστηκε στα βράχια όπου την πέταξαν οι δύο βασανιστές της –που ήταν μόλις 19 και 21 ετών- ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Τα όσα αποκαλύπτονταν μέρα με την ημέρα για τη δολοφονία της φοιτήτριας σόκαραν και «πάγωσαν» την κοινή γνώμη και βύθισαν την οικογένειά της στο πένθος.

«Θα σας βρει ο πατέρας μου»

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ανεβαίνουν έκτοτε έναν Γολγοθά και προσπαθούν να δικαιώσουν την ψυχή του παιδιού τους, που πριν πεθάνει ψέλλισε στους δολοφόνους της «θα σας βρει ο πατέρας μου».

«Έχουν πεθάνει όλα μέσα μας»

«Η δολοφονία του παιδιού μας δεν περιγράφεται, ούτε κοστολογείται. Για να καταλάβει κάποιος θα πρέπει να έρθει να μείνει μερικές μέρες μαζί μας. Δεν έχουμε το κουράγιο για να ασχοληθούμε με το παιδί μας το άλλο. Χάθηκε η ενεργητικότητα, η διάθεση να προσφέρουμε. Έχουν πεθάνει όλα αυτά μέσα μας. Είναι οι ψυχολογικές επιπτώσεις και ο επηρεασμός του παιδιού μας που ήταν και σε κρίσιμη περίοδο εφηβείας και έζησε αυτά που έζησε και δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει μέσα του» είπε πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, με αφορμή την αγωγή αδικοπραξίας που κατέθεσε η οικογένεια σε βάρος των δολοφόνων της.

«Οι τσιρίδες και τα ουρλιαχτά του παιδιού μου σκίζανε τον ουρανό»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, συγκλονίζει περιγράφοντας τη στυγερή δολοφονία του σπλάχνου της.

«Ζητάνε Άρειο Πάγο; Εξουθένωσαν το παιδί μου. Το χτύπησαν, το πολτοποίησαν, το στραγγάλισαν, το βιάσανε. Έλεγε το παιδί ‘πήγαινέ με στο νοσοκομείο’ στον Αλβανό και δεν την άφηναν να κοιταχτεί στον καθρέφτη, γιατί ήταν με τα αίματα. Μετά την έδεσαν και την τραβούσαν σαν σάκο του μποξ και την πέταξαν ζωντανή, χωρίς ενσυναίσθηση και χωρίς να πει ένας από τους δύο ‘τι κάνουμε;’. Οι τελευταίες κουβέντες του παιδιού μου ήταν ‘αλήτες, θα σας βρει ο μπαμπάς μου’», είπε πριν από λίγες ημέρες, ξεσπώντας σε δάκρυα η κυρία Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τους δολοφόνους και βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη.

Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο της κόρης της.

Ειδικότερα, έγραψε: «Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023 ,συμπληρώνονται 5 χρόνια ,από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου ’δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω; αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου; Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο. Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου. Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η απώλεια σου, μου έχει ξεσχισει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπαξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου.

Τι είναι; όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα… ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???».

in.gr