Κυ. Ιαν 29th, 2023

Εντυπωσιακές στιγμές για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου στο E 3 Ενωσιακό τουρνουά (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου 2019  διεξήχθη από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου και την ΣΤ Ένωση, σε πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα στα γήπεδα του Δ.Α.Κ.Κ., το Ε 3 Ενωσιακό τουρνουά τένις αγοριών και κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 14 ετών. Η συμμετοχή των αθλητών (από όλη την Πελοπόννησο αλλά και Ζάκυνθο, Κεφαλονιά) ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τόσο στο ταμπλό των αγοριών όσο και στο ταμπλό των κοριτσιών.

Μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών αναμετρήσεων νικητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΚΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ από  ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΟΑ ΑΤΛΑ, ο οποίος στον τελικό κέρδισε τον ΚΑΤΑΠΟΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ από ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ 62 20 30-0 ret, ενώ στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η ΖΟΥΓΡΑ ΙΣΜΗΝΗ από ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΑΟΑ  όπου σε ένα κλειστό ματς κατάφερε να κάμψει την  ΑΣΕΝΟΒΑ ΓΚΕΡΓΚΑΝΑ από ΟΑ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και τελικά να φύγει νικήτρια με 64 63. 

Από τον Ο.Α.Κ. συμμετείχαν στα αγόρια οι  ΤΖΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ, ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΚΑΣ ΑΛΚΗΣ ενώ στα κορίτσια οι ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ και ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗ ΜΑΡΑ. Οι αθλητές του ομίλου εκτός από νίκες έκαναν και πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Είναι  σίγουρο πως το νέο αίμα του Ο.Α.Κ. υπόσχεται πολλά!

Εντυπωσιακή και αξίζει να σημειωθεί,  ήταν η αθρόα προσέλευση του κοινού καθόλη τη διάρκεια του διημέρου γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Για άλλη μια φορά  η οργάνωση του Ο.Α. Κορίνθου ήταν τέτοια ώστε όλοι  να μείνουν ευχαριστημένοι και να πραγματοποιηθεί ένα άψογο τουρνουά!

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε  να  συγχαρεί  όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τους γονείς  καθώς και τους προπονητές τους  που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, να τους ευχαριστήσει θερμά  για την άριστη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά και φυσικά να  ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους!!

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr