Τε. Δεκ 7th, 2022

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, έντεκα περιπτώσεις κλοπών, στο Άργος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των  οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη τρία (3) άτομα, δύο 33χρονες και 38χρονη, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 7.1.2022 έως και την 9.4.2022, στο Άργος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, είχαν διαπράξει συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών καθώς και -5- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και οικία, όπου αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα, αγροτικά εργαλεία και προσωπικά έγγραφα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο ξεπερνά τις -17.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών Τρίπολης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.