Δε. Φεβ 6th, 2023

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Αρκαδία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας 20χρονος
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση ομάδας και κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση ομάδας και κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων, εξακριβώθηκε ότι ο 20χρονος μαζί με τους άγνωστους συνεργούς του τουλάχιστον από τα μέσα Ιανουαρίου 2019 έως την 10.2.2019 είχαν ενωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.
Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.1.2019 έως την 3.2.2019 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες ημεδαπών και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες ημεδαπών, από όπου αφαίρεσαν χρήματα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 20χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr