Πα. Μάι 24th, 2024

Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών σε Ιερούς Ναούς στην Κορινθία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε Ιερούς Ναούς στην Κορινθία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε Ιερούς Ναούς, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (25.4.2023) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 36χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπές και απόπειρες αυτών.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.7.2022 έως και την 24.4.2023, είχε διαπράξει συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών και -5- περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε Ιερούς Ναούς, όπου είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, σταυρό, εικόνα με χρυσαφικά και Ιερά Λείψανα.

Τέλος, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.