Σα. Ιούν 22nd, 2024

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα – Δύο οι συλλήψεις, το μεσημέρι οι ανακοινώσεις

Περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι άνθρωποι νεκροί. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η παρουσίαση της εξιχνίαση της αιματηρής υπόθεσης θα γίνει στις 13:30 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι συλλήψεις έγιναν δύο. Πρόκειται για ένα άτομο τουρκικής καταγωγής που συνελήφθη δύο ώρες περίπου μετά την μαφιόζικη εκτέλεση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ακόμα ένα άτομο, επίσης τουρκικής καταγωγής, που συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα στη χώρα μας και φαίνεται ότι έχει στρατηγικό ρόλο στην υπόθεση.

Τα θύματα δέχθηκαν πυροβολισμούς μέσα στο όχημά τους. Είχαν βρει καταφύγιο σε σπίτι στην Αρτέμιδα και είχαν αποφασίσει, την ημέρα της δολοφονίας τους, να μετακινηθούν για να διαφύγουν από τους διώκτες τους.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι τα έξι θύματα είχαν εμπλακεί στις αρχές Αυγούστου σε μία διπλή δολοφονία Τούρκων μαφιόζων στην Γαλλία.

Εξάλλου, δέκα ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σε επιχειρήσεις που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με την υποψία ότι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν ετοιμάζονταν να προβούν σε αντίποινα μετά τη δολοφονία των έξι στην Αρτέμιδα.