Τρ. Μάι 21st, 2024

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Άγγελου Χρονά στο Νοσοκομείο Κορίνθου (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Άγγελου Χρονά στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του,  για την λειτουργία των Υγειονομικών Μονάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς, βρέθηκε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κατά την επίσκεψή του, είχε την ευκαιρία , για μία ακόμα φορά,  να συζητήσει με το Διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγόρη Καρπούζη για τις ανάγκες που υπάρχουν και στο πώς μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης επισκέφτηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου μίλησε με το προσωπικό τους για την κατάσταση που υπάρχει σε αυτό, όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού, αλλά και τους ασθενείς που προσέρχονται με συμπτώματα γρίπης και άλλων ιώσεων, ενώ συνομίλησε και με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Μέλλο Χρυσοβαλάντη.

Τα νοσοκομεία και της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκονται σε ετοιμότητα λόγω της ανόδου των περιστατικών γρίπης αλλά και κορωνοϊού και, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρονάς  «ως Περιφέρεια προσπαθούμε μέσω της συχνής επαφής μας με το προσωπικό και τις διοικήσεις των νοσοκομείων να συμβάλουμε, όσο μας επιτρέπεται λόγω αρμοδιότητας αλλά και οικονομικών πόρων, στην καλύτερη λειτουργία τους, προς όφελος των πολιτών», ενώ συμπλήρωσε πως «η στήριξη της Υγείας είναι από την αρχή της θητείας της περιφερειακής αρχής Νίκα ένας εκ των πρωταρχικών μελημάτων, λόγω και της πανδημίας που άλλαξε τα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα».