Δε. Απρ 22nd, 2024

Εύσημα απέδωσε ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στον Ν. Ταγαρά για την εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και την ανάπλαση της περιοχής

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εύσημα απέδωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά για “την εξαιρετική δουλειά” στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και την ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας. 

Σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, ο Πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ – έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο και το Ρυμοτομικό Σχέδιο Εφαρμογής- είπε:: “Ήταν μία σύνθετη αποστολή αυτή την οποία διεκπεραιώσαμε και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για να μπορούμε να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα στα οποία προσωπικά είχα δεσμευθεί, ειδικά με τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική δουλειά.

Έχουμε πράγματι στα χέρια μας τώρα το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα υπερσύγχρονο νέο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία σημαντική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το γήπεδο της Νέας Τούμπας”.

 O  κ. Ταγαράς σχολίασε:  “Με τιμά και με συγκινεί η αναγνώριση του πρωθυπουργού για τη δουλειά που γίνεται καθημερινά. Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουμε!”.