
Στην πιο βαθιά και τρυφερή της διάσταση, η τέχνη γίνεται γλώσσα ψυχής. Στη νέα της συμμετοχή σε ομαδική εικαστική έκθεση, η Αναστασία Χανιά μας προσκαλεί σε έναν κόσμο αφιερωμένο στις γυναίκες: στη δύναμη και την ευαλωτότητα, στη μνήμη και την ελπίδα τους. Με το έργο της υφαίνει ιστορίες σιωπηρές αλλά εκκωφαντικές, αποκαλύπτοντας τις πολλαπλές όψεις της θηλυκότητας και φωτίζοντας το μεγαλείο που κατοικεί ακόμη και στις πιο εύθραυστες στιγμές. Πρόκειται για έναν φόρο τιμής, έναν στοχασμό και ταυτόχρονα μια γιορτή της γυναικείας παρουσίας στον κόσμο μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου και ώρα 20:00, στην Αθήνα. Διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη 14 (εντός στοάς).

Η Αναστασία Χανιά αναφέρει:
Η συμμετοχή μου θα είναι με ένα έργο μου που επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό και ανήκει σε μια σειρά έργων αφιερωμένη στην γυναίκα και την γυναικεία κακοποίηση ψυχική/σωματική.
Το έργο μου ονομάζεται
ΟΝΕΙΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ.
Έχει δημιουργηθεί με ακρυλικά χρώματα σε διαστάσεις 50×70 και ειναι προσωπογραφία .

Η αγάπη μου για τις γυναίκες τις οποίες έχω υπηρετήσει για πάνω από 20 χρόνια με την εργασία μου ως Κομμώτρια και έχω μοιραστεί τις όμορφες στιγμές χαράς (γάμους, βαπτίσεις) αλλά και τις δύσκολες (βγάζοντας την περούκα μετά από χημειοθεράπειες για να ξυρίσω τα μαλλιά τους) είναι για ακόμα μία φορά η έμπνευση μου ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ με τα χρώματα μου αυτή την φορά.
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για την εμπιστοσύνη και το μοίρασμα ψυχής.
Η δύναμη της γυναίκας ήταν, είναι και θα είναι λόγος έμπνευσης και αναφοράς.
Σας προσκαλώ όλους!
Με εκτίμηση
Αναστασία Χανιά
























