Τε. Απρ 24th, 2024

Η απάντηση της Κατερίνας Φαρμάκη Γκεκη σε δημοσίευμα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απαντώντας σε δημοσίευμα ότι δήθεν τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας , δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 7 Ιουλίου έχω να δηλώσω τα εξής:

Τα ιστορικά στελέχη του Πασοκ Κορινθίας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι:
Συμμετείχα σε όλες τις οργανωτικές και εκλογικές διαδικασίες της παράταξης στα πέτρινα χρόνια 2012 -2017 και σαν μέλος της ΚΠΕ και σαν υποψήφια βουλευτής, όταν άλλοι είτε ιδιώτευαν , είτε ζητούσαν να διαγραφούν , είτε έκαναν κριτική εκ του ασφαλούς !!!

Στήριζα συνεχώς με τις δημόσιες εμφανίσεις μου στα ΜΜΕ την μεγάλη προσπάθεια που έκανε το ΠΑΣΟΚ για την αποφυγή χρεοκοπίας της χώρας, το μεταρρυθμιστικό έργο της παράταξης εν μέσω κρίσης ,και την ανάγκη καταδίκης του δεξιού και αριστερού λαϊκισμού!!!

Δεν αναζήτησα πολιτική επιβίωση σε άλλο κόμμα, αλλά παρέμεινα αγωνιζόμενη ,ώστε το 2015 να σχηματιστεί ψηφοδέλτιο και στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου, όταν η τότε Νομαρχιακή Επιτροπή παραιτήθηκε μια μέρα πριν της εκπνοης κατάθεσης των ψηφοδελτίων!! Τότε κάποιοι είτε αρνήθηκαν να συμμετάσχουν ,είτε αδιαφορούσαν !!!

Γνωρίζουν επίσης ότι δεν ευνοήθηκα ποτέ, δεν πήρα θέση κρατική ,δεν διόρισα κανένα μέλος της οικογένειας μου στο δημόσιο !!!!

Θα χρωστάω πάντα στους κατοίκους της Κορινθίας ευγνωμοσύνη για την τιμή που μου έκαναν και με εξέλεξαν βουλευτή το 2009 και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα στις επάλξεις !!

Είμαι περήφανη γιατί με την επιμονή μου συνέβαλλα στην σημερινή σταθεροποίηση της παράταξης στην Κορινθία και την συμμετοχή της με αξιώσεις στις εκλογές της 7 Ιουλίου !!!
Κατερίνα Φαρμάκη Γκεκη
Π. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας
Υπ.βουλευτης ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής