Κυ. Ιαν 29th, 2023

Η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο είναι από την Πελοπόννησο! (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Κατερίνα Καρνάρου αποτελεί ίσως τη γηραιότερη γυναίκα του κόσμου. Πλέον οδεύει προς το 114ο χρόνο της ζωής της, καθώς γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1905. Η Κατερίνα Καρνάρου ζει στο χωριό Κρέστενα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του κράτους, η ηλικία της Κατερίνας Καρνάρου δεν αποτελεί κάτι φανταστικό, αλλά είναι πραγματικό γεγονός.

Η οικογένεια της Κατερίνας Καρνάρου βρίσκεται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες. Στόχος της οικογένειας είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της, να αναδειχθεί στη γηραιότερη γυναίκα του κόσμου. Όμως, αυτή τη φορά να γίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Κρεγκ Γκέντλεϊ: «Αυστηρός έλεγχος για την επικύρωση της ηλικίας»

Ο αρχισυντάκτης του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες, Κρεγκ Γκλέντεϊ, δήλωσε: «Υπάρχει μια πολύ αυστηρή σειρά κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με το πώς επικυρώνονται, οι γηραιότεροι άνθρωποι. εμφανίζονται τόσοι πολλοί ισχυρισμοί, αλλά δεν διαθέτουν στοιχεία πρώιμης ζωής όπως τα πρωτότυπα πιστοποιητικά γέννησης».

Κώστας Δρακόπουλος: «Να γραφτεί το όνομά της στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες»

Ο πρόεδρος της ΔΚ Κρεστένων, Κώστας Δρακόπουλος, τόνισε: «Η κα Κατερίνα Καρνάρου είναι πολύ αγαπητή σε όλη την Κρέστενα και χαιρόμαστε που είναι καλά στην υγεία της. Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να συγκεντρωθούν όλα τα αποδεικτικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι είναι 113 ετών, ώστε να γραφτεί το όνομά της στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες».

Κατερίνα Καρνάρου: Οδεύει προς τα 114, αλλά πήγε να ψηφίσει!

Η Κατερίνα Καρνάρου έδωσε το «παρών» στις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές, που διεξήχθησαν την ίδια ημέρα. Η γηραιότερη γυναίκα του κόσμου, αψήφισε τα χρόνια της και πήγε στην κάλπης. Σκοπός της Κατερίνας Καρνάρου είναι να ψηφίσει τη δισεγγονή της, η οποία κατέβαινε ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές.

Πηγή: ilialive.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr