Τρ. Ιούν 18th, 2024

Η δραματική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά βρέφους που δεν ανέπνεε στο νοσοκομείο «Παίδων»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η αγωνιώδης προσπάθεια που έκαναν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο «Παίδων» ένα βρέφος 9,5 μηνών καταγράφεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου, λίγο μετά τις 20:00, όταν η ομάδα ΔΙΑΣ 305-1 ενημερώθηκε ότι το βρέφος έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορεί να αναπνεύσει, με την διακομιδή του στο νοσοκομείο να κρίνεται επιβεβλημένη.

Ωστόσο, το περιστατικό σημειώθηκε στη Γλυφάδα και η οικογένεια του βρέφους γνώριζε ότι κάθε στιγμή μετράει για την υγεία του παιδιού τους.

Έτσι, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατέβαλαν προσπάθεια για να φτάσει το βρέφος στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν με τη σειρά τους ότι έπρεπε για να ξεπεράσει τον κίνδυνο το 9,5 μηνών αγοράκι.

«Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν έκαναν απλά το καθήκον τους, αλλά κάτι περισσότερο. Η παρουσία τους και η βοήθειά τους, αποδείχθηκε καθοριστική για την υγεία του γιου μου» ανέφερε ο πατέρας του βρέφους, συμπληρώνοντας ότι πλέον το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

«Εύχομαι σε όλους να παραμείνουν άνθρωποι και να αλληλοϋποστηριζόμαστε» κατέληξε ο πατέρας του μικρού αγοριού.