Σα. Δεκ 2nd, 2023

Η ΕΡΑ Τρίπολης ζωντανά από το Λουτράκι!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το πρωινό της Παρασκευής 09/08 η ΕΡΑ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, εξέπεμψε ζωντανά για μία ώρα από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος και η εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή” έστησαν ένα μικρό ραδιοφωνικό σταθμό εντός του Αλεξάνδρειου με την πολύτιμη βοήθεια του κ. Νίκου Γλέζου, στελέχους της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε.

Στην ωριαία ραδιοφωνική μετάδοση που πραγματοποιήθηκε 10:00-11:00 π.μ., ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσίων του Δήμου Λουτρακίου, Π.-Αγ.Θ., Τάσος Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος του LTO, Σπύρος Καραβούλης, η Αντιπρ. του LTO και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας, Σοφία Φιλιππίδου και ο Γραμματέας του LTO και Πρόεδρος του Ξένιου Ζευς, Γιάννης Κόντης, συνομίλησαν ζωντανά με συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιάννη Γαλανόπουλο.

Με κεντρικό άξονα της εκπομπής τον Τουρισμό, έγινε εκτενής αναφορά στην τουριστική ταυτότητα του προορισμού, τις θεματικές μορφές τουρισμού που παρέχει στους επισκέπτες, τα στοιχεία για την επισκεψιμότητα της τρέχουσας σεζόν, τις πληρότητες των ξενοδοχειακών μονάδων, τα πολιτιστικά δρώμενα, τα ιαματικά λουτρά και πολλά ακόμη θέμετα που αφορούν την τοπική τουριστική βιομηχανία.

Ευχαριστούμε θερμά τον δημοσιογράφο Γιάννη Γαλανόπουλο για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση!