Σα. Ιούλ 27th, 2024

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου – Ρούκη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σεβαστοί Πολίτες της Κορινθίας,

Είμαι η ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ γέννημα θρέμα Κορίνθια, παιδί της όμορφης Κορινθιακής γης και κατοικώ μόνιμα στην πόλη της Κορίνθου.  

Είμαι Εκπαιδευτικός, Ιδιοκτήτρια & Διευθύντρια Σπουδών Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας που λειτουργεί στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου. Διδάσκω την Αγγλική γλώσσα από το 1985 μέχρι σήμερα με χιλιάδες επιτυχόντες μαθητές μου στο ενεργητικό μου.

Είμαι παντρεμένη με τον Μιχαήλ Ρούκη, συνταξιούχο Πολιτικό Μηχανικό και έχουμε ένα γιο τον Μάριο-Αλέξανδρο Ρούκη, πτυχιούχος Μαθηματικός (Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & πτυχιούχος Οικονομολόγος -Αναλυτής (Queen Mary University of London).

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης είναι αποδεικτική ταυτότητα για το εκπαιδευτικό – κοινωνικό μου έργο και το ήθος μου. Έχω διδάξει και έχω γαλουχήσει πληθώρα μαθητών με χιλιάδες επιτυχόντες, προσφέροντας γνώση και ήθος. 

Επίσης έχω προσφέρει στην Κοινωνική θρησκευτική Πολιτιστική κληρονομιά της πόλης της Κορίνθου πλέον της δωδεκαετίας διοργανώνοντας και συμμετέχοντας με πολιτιστικά θεατρικά-δρώμενα που γράφω και ετοιμάζω εγώ η ίδια για τα Πολιτιστικά στα Παύλεια. Είμαι Αναγνώστης Ομήρου κι έχω συμμετάσχει σε παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αρθρογραφώ από το 2001 για διάφορα επίκαιρα θέματα.

Θεωρώντας υποχρέωση μου την ανάγκη προσφοράς στον τόπο μου, την Κόρινθο, στην Κορινθία μας και γενικότερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον πολίτη, ανταποκρίθηκα στο προσκλητήριο κάλεσμα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΤΩΧΟΥ για μια γενική συστράτευση στο όραμα του «Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».

«Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής.» (Το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας)

Για να περάσει η Κόρινθος, η Κορινθία μας σε μια νέα εποχή ανάκαμψης, δημιουργίας και προόδου, πρέπει όλοι μαζί συλλογικά να επιχειρήσουμε να κάνουμε πράξη την προτροπή : «ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ». Έτσι ώστε ο αγαπημένος μας τόπος, η Κορινθία μας, η Πελοπόννησος να πάει μπροστά, για να μπορέσουμε να ατενίσουμε ξανά το μέλλον, με αισιοδοξία, δημιουργικότητα και υπερηφάνεια και να δώσουμε προοπτική στα παιδιά μας.

Στις επερχόμενες εκλογές την 8η Οκτωβρίου 2023, κατεβαίνω υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας, στο πλευρό του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΤΩΧΟΥ με τον συνδυασμό «Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ζητώ την εμπιστοσύνη και στήριξή σας στο πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κυρίου ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΤΩΧΟΥ και στο πρόσωπο μου, για να πάει η Κορινθία μας Μπροστά, η Πελοπόννησος Μπροστά.

Μετά τιμής 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Εκπαιδευτικός – Διευθύντρια Σπουδών Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας

Απ. Παύλου 39 – 20131 Κόρινθος

📧 e.antonopoulou4@hotmail.gr

📱 6972869297

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας με τον συνδυασμό «Η Πελοπόννησος Μπροστά» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Κου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΤΩΧΟΥ