Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένας νέος αγώνας ξεκίνησε. Μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, είμαι υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία. Ευχαριστώ τα όργανα της παράταξης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, για την εξαιρετική τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Δεσμεύομαι να δώσω έναν δυναμικό και έντιμο προεκλογικό αγώνα με τελικό νικητή ΟΛΟΥΣ εμάς. Όλους εμάς που πιστεύουμε και οραματιζόμαστε μια κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομία.

Έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια προβλήματα. Ξέρω, διότι προέρχομαι από εσάς, από τα σπλάχνα της Κορινθιακής κοινωνίας. Δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό τζάκι, σε κανένα πολιτικό σύστημα εξουσίας.

Επέλεξα να μπω σε αυτή τη μάχη γιατί πιστεύω ακράδαντα πως η πολιτική δεν είναι προνόμιο λίγων και εκλεκτών, είναι υπόθεση όλων μας. Οι πολιτικές αποφάσεις έχουν αντίκτυπο στη ζωή μας. Χρειαζόμαστε νέες, καθαρές φωνές που θα υπερασπιστούν με σθένος το δικαίωμά μας στην αξιοπρέπεια, την ευημερία, την ελπίδα.

Μαζί θα χτίσουμε την κοινωνία που οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία που κάθε πολίτης θα μπορεί να δημιουργεί και να ονειρεύεται.  

Είναι δέσμευση.Κατερίνα Ταγαρά
Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας