Τρ. Μάι 21st, 2024

Η Μαρία Κελαϊδάκη υποψήφια με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Είμαι η Μαρία Κελαϊδάκη ,Πολιτικός Μηχανικός, παντρεμένη με δύο παιδιά και κατοικώ στο Βοχαϊκό όπου και διατηρώ το τεχνικό μου γραφείο.

Αγαπώ το χωριό που γεννήθηκα, ζω και δραστηριοποιούμαι, νοιάζομαι για τον τόπο μου και μπορούμε να τον κάνουμε μαζί, ακόμα καλύτερο για όλους μας.

Το ενδιαφέρον μου για τα δρώμενα, η σκέψη και η ευαισθησία μου στον εθελοντισμό καθώς επίσης η θέληση και η αγάπη μου στη κοινότητα, με έκανε να ασχοληθώ και να συμμετέχω σε διάφορες δραστηριότητες του χωριού μου.

Διετέλεσα τα τελευταία 6 χρόνια ως Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συλλόγου Βοχαϊκού και εκ παραλλήλου ως Γενική Γραμματέας μέχρι και σήμερα, του Αθλητικού Σωματείου “Άρης Βοχαϊκού”.

Η τακτική επικοινωνία με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αποτέλεσε κίνητρο της απόφασής μου να ασχοληθώ με τα κοινά, ύστερα από την εκτιμητέα προτροπή του κ.Αννίβα Παπακυριάκου και να είμαι υποψήφια στο πλευρό ενός εργατικού ανθρώπου με τεχνογνωσία, κοινωνική ενσυναίσθηση, επιθυμίες και στόχους.

Έχοντας λοιπόν ως κινητήρια δύναμη την δημιουργικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ήθος, αξιοπιστία και διαφάνεια στο πρόσωπο του κ.Αννίβα Παπακυριάκου και των συμπολιτών μου.