Τρ. Μαρ 5th, 2024

”Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ” στην Κόρινθο (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για τον αθλητισμό και το Κουνγκ Φου στην πόλη της Κορίνθου έγινε στο κλειστό Στάδιο την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 όπου πραγματοποιήθηκαν οι 2οι διασυλλογικοί αγώνες “Η Τέχνη του Κουνγκ Φου” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας των αγώνων ήταν η ευρύτερη προσέλευση των αθλητών της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου που προσέδωσε ποιότητα και αξιόλογο θέαμα στον κόσμο που παρευρέθηκε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι με την παρουσία του τίμησε τη διοργάνωση και ο νέος δήμαρχος Κορινθιών κος Νανόπουλος, όπου σε συνέντευξή του προς τοπικό κανάλι, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την τέχνη του Κουνγκ Φου και μας ενίσχυσε της φιλοδοξίες ότι θα στηρίξει το άθλημά μας και παρόμοιες διοργανώσεις στην πόλη μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Κέντρο Πολιτισμού, Άθλησης & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, των χορηγών της διοργάνωσης, του κόσμου που επισκέφτηκε τους αγώνες και βέβαια την Ομοσπονδία Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. με όλους τους προπονητές που παρευρέθηκαν. Φυσικά  στη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κος Λάμπρος Σταμούλης όπου και ο ίδιος δήλωσε πολύ αισιόδοξος για τη δεύτερη προσπάθειά μας καθώς την χαρακτήρισε άψογη και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.

Η “Πηγή του Νεαρού Δάσους” Κορίνθου εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους και με το καλό να υποδεχτεί το νέο εκπαιδευτικό έτος στη νέα αίθουσα του σωματείου στην Καλλιθέα Κορίνθου. 

Περισσότερα για την Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου μπορείτε να δείτε στους συνδέσμους https: σαολιν.gr, https://www.facebook.com/groups/shaolinwugong/https://www.shaolin.com.gr, και στο τηλέφωνο 6936929950 Παναγόπουλος Χρήστος