Πε. Απρ 18th, 2024

Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο 33χρονος Πολωνός του φρικιαστικού εγκλήματος – Είχε σκοτώσει ένα 7χρονο παιδί από κοινού με την σύντροφο του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ένας 33χρονος Πολωνός κρατούμενος στις Φυλακές της Κέρκυρας.

Πρόκειται για τον άντρα που προφυλακίστηκε πριν από ένα μήνα περίπου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενός 7χρονου παιδιού.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του επτάχρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της που σημειώθηκε το 2017 και έκτοτε οι δράστες έκρυβαν τα οστά του παιδιού μέσα σε αυτοσχέδιο τάφο και εν συνεχεία σε εργαλειοθήκη. Μάλιστα ο 33χρονος δράστης κουβαλούσε για πολύ καιρό παντού μαζί του την εργαλειοθήκη για να μην την βρει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στην ζωη του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 15 Φεβρουαρίου είχαν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή τόσο ο 33χρονος Πολωνός όσο και η 29χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, ομόφωνα, τους έκριναν προφυλακιστέους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, «Ο ισχυρισμός του 33χρονου ήταν ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια» δήλωσε ο συνήγορος του, Αλέξης Φίλιος ο οποίος ανέφερε πως ο εντολέας του είχε μετανιώσει και δεν αποκάλυψε όλα αυτά τα χρόνια το μοιραίο μυστικό «για να μην χαλάσει την οικογένεια του».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι κακοποιούσε τα παιδιά της συντρόφου του  επαναλαμβάνοντας, όπως και προανακριτικά, ότι πρόθεση του εκείνη την ημέρα ήταν να τιμωρήσει το παιδί γιατί ήταν άτακτο. Αναφερόμενος δε στην συγκατηγορούμενη σύντροφο του και μητέρα του Ανδρέα ο 33χρονος εμφανίζεται να είπε και πάλι ότι δεν εμπλέκεται στο θάνατο του 7χρονου.