Κυ. Απρ 14th, 2024

Καλαμάτα: Εκπαιδευτικός κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρη του – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Κοινοποίηση ειδήσεων
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι pngwing-7-1-850x581.jpg

Με τις κατηγορίες της  αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, σε βάρος της 12χρονης κόρης του, συνελήφθη χθες και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, ένας άνδρας 61 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άντρας είχε βγει βόλτα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με την κόρη του και μία γυναίκα που δεν έχει συγγενική σχέση με τον πατέρα και το παιδί, παρατήρησε ότι οι αγκαλιές που έκανε ο πατέρας στο παιδί του, ήταν παραπάνω από πατρικές. Έτσι τον κατήγγειλε και ο άντρας συνελήφθη.

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα και ζει σε γειτονικό νομό, βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνέβη κάτι τέτοιο από τον πατέρα σε βάρος του παιδιού τους.

0 61χρονος άντρας προσήλθε το πρωί στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας χωρίς δικηγόρο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας αναζητά οπτικό υλικό από δημόσιες κάμερες προκειμένου να διευκρινιστεί πόσο τελικά επιλήψιμη ήταν η αγκαλιά στην κόρη του.