Τε. Απρ 17th, 2024

Καλαμάτα: Χειροπέδες σε 53χρονο για βιασμό της ανιψιάς του σε ηλικία 6 ετών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στη σύλληψη ενός άνδρα 53 ετών για τον βιασμό της ανιψιάς του την περίοδο που ήταν έξι ετών προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Καλαμάτα. 

Παρά το γεγονός ότι από την τέλεση της αποδιδόμενης πράξης έχουν περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια, η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές τώρα, χάρη σε μια εκπαιδευτικό που κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την τραυματισμένη ψυχή του παιδιού.

Ο 53χρονος, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, έχει ήδη συλληφθεί για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και το περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή σήμερα Τρίτη.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις προηγούμενες ημέρες στον χώρο σχολείου, όταν μια καθηγήτρια, που προφανώς καιρό τώρα είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει σε μία από τις μαθήτριές της, κατάφερε να κάνει μια ανοικτή και εμπιστευτική συζήτηση μαζί της. Εκεί το κορίτσι εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό της ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα το θείο της.

Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της, ενώ από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία. Το απόγευμα της Παρασκευής (25/3) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 53χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά το 2014 όταν ήταν 6 ετών.