Δε. Ιαν 30th, 2023

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Κατακάλι Κορινθίας – Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο (video-εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Kαλύτερη εικόνα αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Κατακάλι Κορινθίας.

Όπως ανακοινώθηκε στην απογευματινή ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα στην πυρκαγιά στο Κατακάλι Κορινθίας επιχειρούν 121 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων 26 πυροσβεστών από Φινλανδία και Νορβηγία, 24 οχήματα, 8 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα δύο συντονιστικά και 13 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πυρκαγιά στο Κατακάλι Κορινθίας έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και αυτή την ώρα επιχειρούν συνολικά 121 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων 26 πυροσβεστών από Φινλανδία και Νορβηγία, 24 οχήματα, 8 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα δύο συντονιστικά και 13 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

Εχει διακοπεί η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού-Επιδαύρου.

Λιποθύμησε πυροσβέστης στην φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας – μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Yπήρξε εισήγηση του επικεφαλής της πυροσβεστικής στην Κόρινθο και από τον Δήμαρχο Κορινθίων για εκκένωση της κατασκήνωσης “Το Ράντσο”. Τα 403 παιδιά και οι εργαζόμενοι (περίπου 50-60), που ήταν στην κατασκήνωση, μεταφέρθηκαν στο δημοτικό σχολείο Σοφικού.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr