Πε. Απρ 25th, 2024

Κιάτο: «BEER FEST & taste… Corinthian 2019»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην καρδιά του καλοκαιριού φίλοι και εραστές της μπίρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλεγμένες μπίρες, παγωμένες σε “θερμό” περιβάλλον καθώς και “ψαγμένους” μπιρομεζέδες συνοδεία “πειραγμένης” μουσικής!!!
21 & 22 Αυγούστου στο Κιάτο (Συνεδριακό Κέντρο Αφοί Μάλλιου) το
«BEER FEST & taste… Corinthian 2019»
ανοίγει τις πόρτες του από τις 20:00 (Ελεύθερη Είσοδος) στην διασκέδαση, την ψυχαγωγία, στην εξερεύνηση των μυστικών της μπίρας. Δύο βραδιές με ξεχωριστό μουσικό ενδιαφέρον:
21 Αυγούστου το αφιέρωμα στην Gypsy Jazz music από τους Hot Club de Grece  (το πρώτο γκρουπ που σύστησε αυτό το είδος μουσικής στην Ελλάδα το 2007), εμπνευσμένοι από τον κύριο εκφραστή, τον τσιγγάνο κιθαρίστα-θρύλο Django Reinhardt, διασκευάζουν αστικά Ελληνικά τραγούδια με έντονο το ρυθμικό στοιχείο του Swing αλλά και σαφείς αναφορές στην Αμερικάνικη Jazz, με την guest παρουσία της διεθνούς φήμης βιολονίστριας Μαρίας Μανουσάκη, καλύπτουν μουσικά στυλ από Jazz μπαλάντες, Bossa Nova, Blues μέχρι Bebop και Funk ρυθμούς, πάνω σε Αμερικάνικα και Γαλλικά standards, παιγμένα πάντα με το δικό τους ξεχωριστό ύφος.
22 Αυγούστου η διαφορετικότητα είναι αυτή που θ΄αποτελέσει πρόκληση! Ο Νίκος Γεωργουσάκης με την μπάντα του, σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην οποία τον πρώτο λόγο έχουν οι διασκευές, κυρίως παραδοσιακών κομματιών, αποτέλεσμα πρόσμιξης στοιχείων της μουσικής του καθενός, όπου οι μουσικές φόρμες του παραδοσιακού ήχου, μπορούν να «συγγενεύουν» με τα κλασσικά κιθαριστικά αρπίσματα, την ένταση της ροκ μουσικής του ’70, την ατμόσφαιρα των Reggae ακουσμάτων και το λυρισμό της έντεχνης μπαλάντας.

Όταν η “πρόκληση” σου ζητά να την ζήσεις…

Διοργάνωση:
ΑΡΣΙΝΟΗ art production