Σα. Ιούλ 20th, 2024

Κορινθία: Δύο νέους υποψηφίους με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κορινθία: Δύο νέους υποψηφίους με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Απόστολο Μενούνο στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας. Ένα έμπειρο στέλεχος, ο οποίος εξελέγη το 2019 Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης». Ο Απόστολος γεννήθηκε το 1977 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Καλλιτέρη και έχουν 2 παιδιά, 17 και 20 ετών αντιστοίχως.  Από το 1997 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Η μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό τον ώθησε να συμμετάσχει ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ομάδας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, βοηθώντας στο δύσκολο έργο της διατήρησης του ιστορικού συλλόγου της πόλης. Με την ένταξη του Απόστολου στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε έμπειρα στελέχη με ισχυρή θέληση για το καλό του τόπου μας!»

Απόστολος Μενούνος: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω μαζί του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Κορινθίας. Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μου, κυρίως των αγροτών αλλά και των νέων που έχουν πάψει να οραματίζονται για τον τόπο τους, αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη πιστεύοντας ακράδαντα ότι αποτελεί τη μοναδική λύση ανάπτυξης για την Κορινθία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο.  Δεσμεύομαι ότι θα επιδιώξω με όλες τις δυνάμεις μου τη βελτίωση της ζωής του καθένα από εμάς. Για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας με τη «Νέα Πελοπόννησο».

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Παναγιώτη Παπαδόπουλο στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυκοποριά του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο νομό Κορινθίας. Ο Παναγιώτης είναι Χειρουργός Ορθοπεδικός μετεκπαιδευθείς στη Μεγάλη Βρετανία στο Queen Elizabeth Hospital και στο Royal London Hospital, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με θέμα τα μεταβολικά νοσήματα οστών και υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ακόμα δειγματολήπτης στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ), ενώ παράλληλα διενεργεί πραγματογνωμοσύνες σε εταιρεία παροχής ιατρονομικών υπηρεσιών. Με την ένταξη του Παναγιώτη στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε δυναμικά στελέχη που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους»

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω μαζί του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Κορινθίας. Ο νομός Κορινθίας αλλάζει συνεχώς και για αυτό το λόγο απαιτείται ευελιξία και σχεδιασμός για την αναπτυξιακή του προοπτική και τις νέες οικονομικές και χωροταξικές προκλήσεις που ήδη ανακύπτουν. Δυνάμεις έμπειρες αλλά και η νέα γενιά δημιουργίας πρέπει οργανωμένα και αποτελεσματικά να δώσουν προοπτική ζωής μέσα από σχέδιο και δουλειά. Καμία παραγωγική δύναμη του τόπου μας δεν περισσεύει και με αυτό το πνεύμα τίθεμαι στην κρίση σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως αρωγός αυτής της προσπάθειας για μία καλύτερη Κορινθία, για μία καλύτερη Πελοπόννησο μαζί με τη «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη».